Завантаження ...
banner
banner

Ніжинського реконструктора Рагнара залишили під домашнім арештом

Сьогодні в Апеляційному суді області відбулося засідання із обрання запобіжного заходу ніжинському реконструктору, якого Служба безпеки України затримала за підозрою у виготовленні зброї бурштиновим копачам.


Сьогодні в Апеляційному суді області відбулося засідання із обрання запобіжного заходу ніжинському реконструктору, якого Служба безпеки України затримала за підозрою у виготовленні зброї бурштиновим копачам, про це передає svoboda.fm

У суді першої інстанції йому було обрано домашній арешт. Прокуратура в апеляції вимагала обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Апеляційний суд відмовив у задоволенні скарги, найближчі 2 місяці підозрюваний проведе під домашнім арештом.
 
Нагадаємо, тиждень тому СБУ відрапортувала про викриття у Ніжині підпільної зброярні. Співробітники спецслужби затримали "зброяра" неподалік майстерні під час спроби продажу виготовленої вогнепальної зброї – бойового мушкета. Раніше правоохоронці задокументували реалізацію пістолета "ТТ". 
 
Затриманим виявився місцевий реконструктор історичної зброї – мушкетів та дуельних пістолетів, відомий під прізвиськом «Рагнар».
 
Рідні та знайомі спростовують звинувачення СБУ. На їхню думку, Рагнар не міг виготовляти зброю для криміналітету, адже його мушкети не можуть використовуватись як знаряддя вбивства. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: