Завантаження ...
banner
banner

Наслідки Покровського ярмарку: алкогольне сп'яніння, бійки, ДТП...

Бурно "відшумів" Покровський ярмарок у Ніжині. Охочих до святкувань було багато. Ярмарок добіг кінця, тож можна вже підбити деякі підсумки ніжинських гулянь

Покровський ярмарок

Фото з мережі Інтернет 


Бурно "відшумів" Покровський ярмарок у Ніжині. Охочих до святкувань було багато. Ярмарок добіг кінця, тож можна вже підбити деякі підсумки ніжинських гулянь.

Як повідомила редакції mynizhyn.com головний лікар Ніжинської станції медичної допомоги, на Покровському ярмарку 8 жовтня по місту було зафіксовано 9 викликів щодо осіб, які знаходились у стані алкогольного сп'яніння. Таких було доставлено до Центральної міської лікарні. Не виявлених на місці осіб у нетверезому стані також вистачало (зафіксовано 5 викликів, але коли приїхала "швидка", їх вже не виявили).

8 жовтня о 20.25 сталося ДТП на вулиці Б. Хмельницького. 22-річна дівчина потрапила під колеса таксі, коли переходила дорогу. 

Дівчину забрала "швидка", унаслідок ДТП у постраждалої виявили численні розсічені рани на обличчі.

За інформацією спільноти "Ніжин SOS", 8 жовтня близько 18:30 поблизу Ніжинського вiддiлу полiцii чоловік жорстоко побив жiнку, двi дiвчинки викликали правоохоронців. Кривдник був затриманий, а постраждалу вiдправили до лiкарнi. Ніжинський відділ поліції цю інформацію не підтверджує, повідомивши, що ніяких звернень стосовно цього не було. 





Як повідомляють активні дописувачі в цій самій спільноті, 8 жовтня на вулиці Гоголівській біля магазину "Подарунки" було виявлено бійку. Унаслідок сутички 30 чоловік жорстоко побили хлопця. 





9 жовтня у коментарях спільноти повідомили, що о 12 годині вечора в районі ринку "Афганець" голосно кричала жінка. 

Як бачимо, ярмарок, на жаль, має свої негативні наслідки. Святкуючи та відпочиваючи, деякі ніжинці зовсім забувають про своє здоров'я та безпеку інших громадян міста. Тож закликаємо ніжинців задуматись над своїми діями, способом життя, бути взаємно ввічливими, людяними один до одного.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: