Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбувся ХVІІІ Міжнародний фестиваль «Інтелектуальний Покровський ярмарок»

9 жовтня в Ніжинському Будинку дітей та юнацтва відбувся ХVІІІ Міжнародний фестиваль «Інтелектуальний Покровський ярмарок». У змаганнях взяли участь 13 команд

«Інтелектуальний Покровський ярмарок»


9 жовтня в Ніжинському Будинку дітей та юнацтва за підтримки Ніжинської міської ради та Управління освіти Ніжинської міської ради відбувся ХVІІІ Міжнародний фестиваль «Інтелектуальний Покровський ярмарок».

У змаганнях взяли участь 13 команд: "GG" (Гомель, Республіка Білорусь), "Мегаполіс" (Київ), "Фенікс" (Чернігів, ліцей № 22), "НЛО" (Чернігів, ЧОПЛ), "Пятнашки" (Чернігів, ліцей № 15), "Знаверинт" (с. Крути, Ніжинський р-он), "Геліос" (с. Вересоч, Куликівський р-он), "Смарт" (Носівка), "Сиріус" (Ніжин, НОПЛ), "Космодром ім. Маяковського" (Ніжин, НМЛ), "Шутнички" (Ніжин, НБДЮ), "Ракушка Ізольда" (Ніжин, НБДЮ), "Білосніжка Лі і 5 гномів" (Ніжин, НБДЮ).


«Інтелектуальний Покровський ярмарок»

 

Ерудити молодшої та старшої вікової категорії змагалися у п'ятьох інтелектуальних іграх: "Своя гра", "Медіа-азбука", "Ерудит-Лото", "25-кадр", "Що?Де?Коли?".

Команди з Ніжина "Шутнички", "Ракушка Ізольда", "Білосніжка Лі і 5 гномів" у молодшій віковій категорії стали переможцями турніру в загальному заліку, а команда "Космодром ім. Маяковського", посіла ІІ місце в старшій віковій групі, поступившись команді "Пятнашки" (Чернігів).


«Інтелектуальний Покровський ярмарок»


Усіх учасників та переможців турніру привітав начальник Управління освіти Станіслав Крапив'янський.

Білоруська делегація подякувала гостинному Ніжину за теплий прийом та висловила сподівання на подальшу співпрацю в галузі інтелектуального розвитку підростаючого покоління.


«Інтелектуальний Покровський ярмарок»

«Інтелектуальний Покровський ярмарок»



Управління освіти Ніжинської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: