Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці зайняли призові місця у змаганнях зі спортивного туризму

6–7 жовтня в Чернігові відбувся зліт переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції «Від роду до роду збережемо традиції народу»

Ніжинський центр ТКУМ


6–7 жовтня в Чернігові відбувся зліт переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції «Від роду до роду збережемо традиції народу».

Дванадцять делегацій з різних регіонів Чернігівщини, у тому числі й спільна творча група Ніжинської станції юних техніків (СЮТ) та Центру туризму й краєзнавства (ТКУМ) взяли участь у науковій конференції та екскурсіях до Батурину й села Москалі, де познайомилися з колекцією старожитностей народного майстра Дахна Ю.В.
 

Ніжинський центр ТКУМ


Ніжинська делегація презентувала роботу «Традиції незламна гілка», що була присвячена мистецтву лозоплетіння.

На початку жовтня в лісі поблизу с. Количівка Чернігівського району зібралися команди районів та міст області, щоб провести традиційні змагання педагогічних працівників із техніки спортивного туризму. Змагання були організовані обласним туристичним центром та Чернігівською обласною профспілкою працівників освіти і науки, адже, щоб навчити дітей, керівнику гуртка треба самому пройти всі нелегкі етапи – навесні переправи, спуски та підйоми, купини та жердини, рятувальні роботи, в’язання вузлів, фігурне водіння велосипеду.


Ніжинський центр ТКУМ


Велике значення також має набуття навичок подолання несприятливих природних умов, адже цієї осені дощило та було досить холодно.

Команда Ніжина, до якої увійшли співробітники Центру ТКУМ та вчителі Ніжинської гімназії №3, посіла ІІІ місце в змаганнях з велотуризму, І-ІІ місце в командних змаганнях на дистанції «Смуга перешкод», І місце в фотоконкурсі, І місце в конкурсі «Туристський побут», І місце в «Спецзавданні» та, поступившись 5,5 балів у загальному заліку команді Новгород-Сіверського, посіла загальне ІІ місце. ІІІ місце отримала команда з Прилук.

Вітаємо наших туристів та бажаємо їм перемог у змаганнях, хороших учнів та цікавих подорожей.


Ніжинський центр ТКУМ

Ніжинський центр ТКУМ

Ніжинський центр ТКУМ

Ніжинський центр ТКУМ

Ніжинський центр ТКУМ

Ніжинський центр ТКУМ

Ніжинський центр ТКУМ



Директор ЦТКУМ І. О. Грєбєнніков 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Меблі

Меблі

Меблі