Завантаження ...
banner
banner

Працівники КП "ВУКГ" облаштовували парк Ветеранів

Вчора на працівників комунального підприємства "Виробниче управління комунального господарства" була покладена почесна місія- благоустрій Ніжинського парку, що знаходиться на вул. Незалежності

Парк Ветеранів


Вчора на працівників комунального підприємства "Виробниче управління комунального господарства" була покладена почесна місія - благоустрій Ніжинського парку, що знаходиться на вул. Незалежності, та встановлення пам`ятних знаків.

Вже з ранку кипіла робота, працювала техніка та дві бригади висококваліфікованих робітників. Прибиралася територія, вкладалася тротуарна плитка, у кінці парку встановлено великого дерев`яного хреста.


Парк Ветеранів


Роботи було дуже багато, частково вона була додана місцевими крадіями та вандалами. Так, невідомою (ми) особою(ами) вкрадено досить багато тротуарної плитки прямо на алеї, що проходить по вулиці Незалежності. Навіть поки працівники КП "ВУКГ" замовляли нову плитку, хтось крав стару прямо з тротуару.

Також побито вже вандалами фігурні декоративні вазони для квітів, що прикрашали парк Ветеранів з різних сторін алей.


Парк Ветеранів


Комунальниками було перенесено пам`ятний знак воїнам загиблим у зоні АТО в центр парку та встановлено великий металевий хрест. Цей хрест привіз та благословив настоятель Покровської церкви отець Михаїл зі своїми помічниками.

Там, де раніше лежав камінь, комунальниками були висаджені квіти.


Парк Ветеранів


Однією з приємних новин для працівників комунального підприємства стало те, що в кінці парку Ветеранів буде побудована церква.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: