Завантаження ...
banner
banner

Привітання міського голови з Днем українського козацтва, Покровою, Днем захисника України

Шановні ніжинці! Традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День українського козацтва. Ці свята нерозривно пов’язані між собою

Привітання


Шановні ніжинці!

Традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День українського козацтва. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри та нездоланності духу.

Із давніх-давен наш народ вшановував Пресвяту Богородицю, із вірою та надією звертався до неї, просячи про добро, мир та суспільну злагоду, а борці за незалежність Української держави покладались на її непереможну опіку та материнське заступництво.

Недаремно ці свята пробуджують в нас любов та повагу до героїчного минулого нашого народу та символізують відродження національної свідомості.

Шановні захисники України!

 
Від усього серця вітаю Вас зі святом − Днем захисника України, святом, яке увібрало в себе багаті й славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
 
У цей день ми знову повертаємося пам'яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов'язані мирним небом над головою, можливістю жити й ростити дітей та онуків.

Тож дозвольте в ці святкові дні побажати вам міцного здоров’я, радості, добра та невичерпної енергії. Нехай у нашій державі завжди буде мир, домівки повняться достатком, а в родинах завжди панують любов і тепло!
 

З повагою міський голова Анатолій Лінник
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: