Завантаження ...
banner
banner

У вільному доступі з’явився третій міні-альбом гурту Iamyou

Iamyou – київський інді-гурт. Але свій творчий шлях iamyou розпочинали в Ніжині в 2009-2010 роках, крім того, двоє музикантів і засновників гурту родом з Ніжина. Незважаючи на те, що вже досить довго музиканти живуть в Києві, iamyou приїжджають з виступами до Ніжина


Iamyou – київський інді-гурт. Але свій творчий шлях iamyou розпочинали в Ніжині в 2009-2010 роках., крім того, двоє музикантів і засновників гурту родом з Ніжина. Незважаючи на те, що вже досить довго музиканти живуть в Києві, iamyou приїжджають з виступами до Ніжина.

Невловима краса української музичної сцени, інді, тріп-хоп, трохи нойзу та ніжний шугейз – так про них говорять в анонсах та музичних виданнях. Проникливі та меланхолійні, iamyou рідко з’являються на публіці, таємничо зникають і раптово та регулярно повертаються з новими альбомами та кліпами.
 
На рахунку гурту вже є два релізи: «Forest» (13.12.11) та «Частина Друга» (11.09.13). В липні 2016 команда випустила міні-альбом «Змістовно різні» – це маніфест музичних ідей iamyou та їх підходу до творчості. Тепер музиканти пропонують слухачам програму з усієї трилогії міні-альбомів, над якими працювали 6 років.
 
Презентація міні-альбому «Змістовно різні» відбулася досить незвичним чином. На сторінках гурту в соціальних мережах з’явилося повідомлення, що гурт закінчив роботу над платівкою, але музиканти не планують найближчим часом розміщувати її у вільному доступі. В той же час, кожен, хто забажає, може звернутися з особистим проханням до музикантів і отримати посилання на прослуховування міні-альбому.
 
10 жовтня завісу таємничості було знято. Третій міні-альбом гурту з’явився у вільному доступі на офіційних сторінках гурту в соціальних мережах.
 
Від інтерв’ю та пояснень гурт відмовляється, про подальші творчі плани чи концерти не інформує.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: