Завантаження ...
banner
banner

"Хоробрі Соколи" Ніжинської гімназії №3 за збереження довкілля

19 жовтня волонтерській загін «Хоробрі Соколи» Ніжинської гімназії №3 продовжив роботу з благоустрою. Акція з озеленення закладу проводилася під гаслом: «Ми – Хоробрі Соколи українського роду, садимо дерева, бережем природу»

Гімназія №3


19 жовтня волонтерській загін «Хоробрі Соколи» Ніжинської гімназії №3 продовжив роботу з благоустрою. Акція з озеленення закладу проводилася під гаслом: «Ми – Хоробрі Соколи українського роду, садимо дерева, бережем природу».

При в’їзді в гімназію в минулому році було висаджено алею вічнозелених сосен в пам’ять загиблих випускників.


Гімназія №3


Згадку про себе, чисте довкілля для гімназистів, красу природи на подвір’ї гімназії залишив і сьогодні волонтерський загін «Хоробрі Соколи» на чолі з Бадулею С.В., Вовченком В.В. та Павловою А.М. А вчитель трудового навчання на своїх уроках разом з учнями виготовив кілки, до яких підв'язували посаджені дерева.

Волонтерський загін опікується алеєю слави протягом року: поливає й обкопує, підв’язує і доглядає. Гімназисти, які брали участь в акції, вважають, що це дуже важлива та необхідна справа — садіння дерев обабіч доріг.


Гімназія №3


Сьогодні кожен із нас має бути відповідальним за природу, тому, доглядаючи за зеленими насадженнями, ми виховуємо патріотичні почуття гімназистів.


Заступник директора з виховної роботи гімназії №3 
Барбашина Олена Володимирівна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: