Завантаження ...
banner

Веселі та кмітливі «2x2»

Вони молоді, веселі та кмітливі. Влучно жартують про все, що їх оточує, і отримують від цього неабияке задоволення. За їхніми спинами, незважаючи на молодість, десятки міст і багато вдячних шанувальників

2х2


Вони молоді, веселі та кмітливі. Влучно жартують про все, що їх оточує, і отримують від цього неабияке задоволення. За їхніми спинами, незважаючи на молодість, десятки міст і багато вдячних шанувальників. А в рідному Ніжині дружний колектив вирішив влаштувати навіть ціле свято сміху. Все це про ніжинську студентську команду КВК «2x2».

Створили цей гурт два роки тому студенти Ніжинського агротехнічного інституту. За, здавалося б, зовсім короткий проміжок часу веселі та енергійні «2x2» встигли зіграти понад двадцять ігор у Чернігові, Ніжині, Прилуках, Дубні, Славутичі, Білій Церкві та інших містах. Неабияка гордість команди - І місце у весняному кубку КВК Краматорська, де серед багатьох команд з усієї України першість віддали саме ніжинцям.

Талановита команда народилася завдяки Євгену Семенку, студенту Ніжинського агротехнічного інституту і незмінному капітану гумористів. За словами Євгена, він закоханий у КВК ще зі школи. Самостійно писав сценарії, вигадував жарти та сценки. Коли вступив до вишу, грав у інститутській команді «Гоп-стоп».

Тепер усі сили та натхнення віддає новому і, як бачимо, доволі успішному колективу.Сьогодні «2x2» - це п’ять молодих творчих учасників, які готові заради гри КВК і результату жертвувати власними ресурсами, пропускати пари, змінюватися і досягати нових висот. Юлія Савенко - муза колективу, Олена Хилько - прима команди, Валерія Лабута - унікальний образ, Сергій Шаповал - універсальний боєць, а Євген Семенок - їхній натхненник.

«2x2» - новачки в царині гумору, тому ще працюють над створенням власного стилю. Жартують на теми, близькі молодій людині, студенту. Намагаються продукувати інтелектуальний гумор, не дозволяють собі вульгарних жартів, чим часто грішать молоді команди. Взірцем для жартівників-початківців, як зізнаються вони самі, є прилуцький шоумен, учасник збірних КВК Артем Дімніцький та чернігівська команда КВК «Семья».

- Єдине, де відчуваємо певні труднощі, мабуть, як і кожна молода команда, - це поїздки в інші міста для участі в іграх і змаганнях, -зізнається капітан «2x2» Євген Семенок. - Якщо хочеш розвиватися, треба не обмежуватися лише рідним містом чи регіоном, а й активно виступати на інших сценах. Здебільшого подорожуємо за свій кошт, постійно перебуваємо в пошуках спонсора. Слід зауважити, що певну підтримку надає наш навчальний заклад.
 


 


До речі, з ініціативи команди «2x2» в кінці жовтня у Ніжині вже вдруге відбудеться всеукраїнська ліга КВК. Такий захід молоді гумористи організовують, щоб дати можливість початківцям та досвідченим командам з усієї України зустрітися на одному майданчику і обмінятися досвідом, а також позмагатися за ніжинський кубок.

 
Михайло Ломоносов, "Деснянка" №43 (623) від 20 жовтня 2016
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: