Завантаження ...
banner
banner

До Ніжина прибув Генеральний Консул Республіки Польща

До виконавчого комітету з офіційним візитом прибув Генеральний Консул Республіки Польща в Києві Томаш Дедерко. На даний момент проходить зустріч Томаша Дедерко з міським головою Анатолієм Лінником

Офіційний візит Консула


До виконавчого комітету з офіційним візитом прибув Генеральний Консул Республіки Польща в Києві Томаш Дедерко.

На даний момент проходить зустріч Томаша Дедерко з міським головою Анатолієм Лінником, головою Ніжинської районної ради Олегом Бузуном, секретарем Ніжинської міської ради Валерієм Салогубом, начальником управління культури та туризму Валерієм Примаченком, а також делегацією з Чернігова: начальником відділу в справах національностей та релігій Департаменту культури й туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації Олексієм Степаненко, провідним методистом по роботі з національними меншинами обласного методичного центру навчальних закладів культури й мистецтв Поліною Борщенко та редактором обласного методичного центру навчальних закладів культури й мистецтв Василем Щербоносом.
 


Офіційний візит Консула


Далі планується відвідання Костелу св. Петра і Павла, покладання квітів біля пам’ятнику на римсько-католицькому кладовищі, екскурсія до Музею рідкісної книги НДУ ім. М.Гоголя, а також участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Ніжин в контексті розвитку польсько-українських відносин: історія і сучасність» на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.


Консул

Офіційний візит Консула


Відділ інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю
виконавчого комітету
Ніжинської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: