Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські міліціонери знову вирушили в зону АТО

У суботу 10 січня шестеро правоохоронців з Ніжинського міськвідділу міліції вирушили в зону антитерористичної операції. Це вже четвертий виїзд Ніжинських міліціонерів на cхід нашої держави. Там вони змінять своїх колег на блокпостах Луганщини.

У суботу 10 січня шестеро правоохоронців з Ніжинського міськвідділу міліції вирушили в зону антитерористичної операції. Це вже четвертий виїзд Ніжинських міліціонерів на cхід нашої держави. Там вони змінять своїх колег на блокпостах Луганщини. Також на них будуть покладені завдання по охороні громадського порядку та по забезпеченню безпеки мирного населення.

 
Серед міліціонерів – співробітники служби дільничних інспекторів міліції, кримінальної міліції та патрульні.Усі правоохоронці поїхали служити в зону бойових дій за власним бажанням і це було позитивним фактом у досить не святковому заході.

Спочатку міліціонери виїхали в місто Чернігів, звідки з колегами з інших територіальних підрозділів Чернігівщини вирушили на схід України. Усі вони перед від'їздом були забезпечені екіпіровкою, теплим обмундируванням та всіма необхідними засобами захисту. У Ніжині бійців проводжали керівництво територіального підрозділу міліції, рідні, друзі та колеги по роботі.
 
Начальник Ніжинського міськвідділу Михайло Пелех сказав своїм підлеглим, що на них вдома чекають рідні та близькі їм люди і, тому, їх головний обов’язок попри все повернутися додому живими і неушкодженими.
 
Кожен з працівників ніжинської міліції у свій час давав присягу своєму народові. Тому, у цей нелегкий для України час вони їдуть захищати територіальну цілісність своєї держави.

Старший інспектор по ЗН та ГФ Ніжинського МВ УМВС
Тетяна Дахно

uezd.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: