Завантаження ...
banner
banner

В Ніжинському районі сталося вбивство

24 жовтня близько 13 год. 10 хв. до чергової частини Ніжинського відділку поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків в селі Богданівка Ніжинського району виявлено труп п'ятдесятип'ятирічного господаря будинку, з ознаками насильницької смерті


24 жовтня  близько 13 год. 10 хв. до чергової частини Ніжинського відділку поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків в селі Богданівка Ніжинського району виявлено труп п'ятдесятип'ятирічного господаря будинку, з ознаками насильницької смерті. 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
 
Встановлено, що постраждалий проживав у будинку один, зловживав спиртними напоями, ніде не працював. На тілі чоловіка виявлені численні переломи та синці.
 
Наразі триває досудове розслідування. Із метою встановлення обставин події проводиться комплекс невідкладних  слідчих дій, спрямованих на встановлення осіб, причетних до злочину. 
 
Хід досудового розслідування кримінального провадження перебуває на контролі Ніжинської місцевої прокуратури.

За інформацією
Ніжинської місцевої прокуратури
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: