Завантаження ...
banner
banner

На дорозі Чернігів-Київ сталася жахлива аварія

Вчора вранці, 28 жовтня, близько 6.10 на дорозі Чернігів-Київ в районі села Количівка сталася аварія. На мосту через залізницю в районі станції Количівка зіткнулися мікроавтобус та легковий автомобіль

Вчора вранці, 28 жовтня, близько 6.10 на дорозі Чернігів-Київ в районі села Количівка сталася аварія. На мосту через залізницю в районі станції Количівка зіткнулися мікроавтобус та легковий автомобіль.  

Судячи з усього мікроавтобус, маркований логотипом чернігівської компанії «Полюс достатку» (заморожені напівфабрикати) прямував в сторону від Чернігова, а «Таврія» з київськими номерами їхала до Чернігова.
 
На місці працювали правоохоронці. Однак патрульна поліція відмовилася коментувати ситуацію, повідомивши лише про те, що постраждалі в результаті ДТП люди були госпіталізовані.
 
Легковий автомобіль, мабуть, перевозив спортивний інвентар, які у великій кількості разом зі стендом із зображенням олімпійських кілець валялися на місці аварії.

Про причини ДТП і кількість постраждалих поки не повідомляється.

За інформацією depo.ua, в результаті ДТП загинула 35-річна Ольга Землянська, яка була вокалісткою гурту "Made in Ukraine", а також в минулому учасницею ліги КВН.
 





















0462.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: