Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині викрито мережу реалізації алкогольного сурогату

Податковою міліцією спільно з прокуратурою викрито мережу оптової та роздрібної торгівлі незаконно виготовленою алкогольною продукцією, яка маркувалась підробленими марками акцизного податку

Податкова


Податковою міліцією спільно з прокуратурою  викрито мережу оптової та роздрібної торгівлі незаконно виготовленою алкогольною продукцією, яка маркувалась підробленими марками акцизного податку. 

Організував та здійснював незаконну діяльність  на території м. Чернігова місцевий мешканець.
 
За результатами проведених негласних слідчих дій, в тому числі оперативних закупівель, встановлено місця накопичення, зберігання та реалізації фальсифікату, а також транспортний засіб, яким здійснювалось його транспортування. 
 
У ході проведених на підставі ухвали суду 7 обшуків в місцях зберігання алкогольної продукції та в транспортному засобі, з незаконного обігу вилучено 1400 пляшок підробленої горілки з етикетками «Пшенична», 340 літрів спирту, грошові кошти у сумі 58,0 тис.грн. та сам транспортний засіб. Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 376 тис. гривень.
 
За вказаним фактом здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204 та ч.1 ст. 199 Кримінального кодексу України за фактом незаконного зберігання та збуту алкогольної продукції, маркованої підробленими марками акцизного податку.
Наразі проводяться заходи, спрямовані на виявлення каналів надходження фальсифікату, можливих місць його виготовлення та встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: