Завантаження ...
banner
banner

“Коридор ганьби”, сльози і “мінування” - у Чернігові відбувся концерт Світлани Лободи

Відео.
У Чернігові 1 листопада, перед концертом Світлани Лободи місцеві активісти влаштували пікет і намагалися зірвати виступ співачки

Світлана Лобода


У Чернігові 1 листопада, перед концертом Світлани Лободи місцеві активісти влаштували пікет і намагалися зірвати виступ співачки. Протестувальники влаштували імпровізований “коридор ганьби”, встеливши єдиний відкритий вхід до театру сувенірними рублями, червоною фарбою та гільзами.

Під час пікету сталася сутичка між поліцією та мітингувальниками. Правоохоронці застосували сльозогінний газ, в свою чергу, мітингарі розпилили в обличчя поліцейських невідому речовину.
 
Сутичка сталася після того, як організатори концерту відкрили ще одні двері і фанати Лободи почали без перешкод заходити до драмтеатру, а активісти намагалися перешкодити цьому.
 
Після штовханини поліція о 19.15 отримала анонімний дзвінок про замінування Чернігівського театру імені Тараса Шевченка. На місце події прибули слідчо-оперативні служби, спеціалісти-вибухотехніки, ДСНСівці.
 
Прихильників співачки евакуювали з приміщення. Зазначимо, що концерт мав розпочатися о 19.00. Після перевірки людей знову запросили до зали. Із затримкою в дві години — о 21.00 виступ Світлани Лободи таки розпочався.
 
Нагадаємо, активісти звинувачують Світлану Лободу у виступах в країні-агресорі — Росії. Як відомо, 31 жовтня, схожа ситуація із "замінуванням" відбулася перед початком концерту Лободи в Сумах.



За матеріалами Garmata.tv
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: