Завантаження ...
banner
banner

«Любов без фальші»: мережу сколихнули фото вихованців будинку-інтернату в Ніжині

Вже три роки поспіль приходять в гості до дітей з особливими потребами студенти Ніжинського державного університету. Приходять не одні, а з казкою


Вже три роки поспіль приходять в гості до дітей з особливими потребами студенти Ніжинського державного університету. Приходять не одні, а з казкою. Цього разу взяли до себе в компанію Петрика П’яточкіна.

Про це повідомляє АртХаос.
 
«Постановка була досить рухлива, а реакція дітей — щира й непідробна. Тому, гасали, плигали й скакали разом з Петриком П’яточкіним і всім залом, прагнули подарувати тепло, радість і втіху дітям, а вийшло так, що кожен з нас отримав значно більше. Любов без фальші й лицемірства б’ється в серцях дітей. Вони раді кожному. Їм не важливий твій соціальний статус, твоя зовнішність, вони люблять не за щось, а просто так», — поділилися студенти.
 
Світлини з зустрічі, автором яких є ніжинський фотограф Ігор Волосянкін, сколикнули соцмережі. Користувачі в коментарях відзначили, що дані роботи дали можливість по-новому подивитися на особливих дітей і їх життя.






















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: