Завантаження ...
banner
banner

Чернігівська школярка підняла на вуха батьків і поліцію, вигадавши власне викрадення

2 листопада близько опівночі на лінію «102» зателефонувала жінка та повідомила, що зникла її 13-річна донька. Дівчина о четвертій годині дня пішла гуляти з друзями й до цього часу не повернулася

Псевдовикрадення


2 листопада близько опівночі на лінію «102» зателефонувала жінка та повідомила, що зникла її 13-річна донька. Дівчина о четвертій годині дня пішла гуляти з друзями й до цього часу не повернулася, на телефонні дзвінки не відповідає.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігова.
 
Додому до заявниці негайно виїхав екіпаж патрульної поліції. Патрульним стурбована мати розповіла, що приблизно в той самий час, коли вона розмовляла з диспетчером лінії «102», її донька за допомогою Інтернету через соціальну мережу зв’язалася з братом та повідомила, що двоє невідомих чоловіків викрали її з зупинки громадського транспорту, затягли в автомобіль та кудись везуть. Машина – чорний джип, останнє, що бачила за вікном – Катериненську церкву.
 
Мати надала поліцейським ґрунтовний опис доньки та вказала, у чому вона була вдягнена, коли йшла з дому. На пошуки зниклої дитини були орієнтовані усі екіпажі патрульної поліції. Перевірялися всі позашляховики, які підходили під опис.
 
За деякий час брат дівчини отримав наступне повідомлення, що вона знаходиться в невеличкому будиночку десь неподалік Чернігова, її викрадачі зараз п’ють горілку й погрожують її зґвалтувати.
 
Патрульні розширили коло пошуку, перевіряючи садові товариства та поодинокі хатини, зупиняли зустрічний транспорт та опитували водіїв, чи не бачили вони чорний позашляховик або двох чоловіків з неповнолітньою дівчиною, постійно телефонували їй на мобільний, але той був вимкнений.
 
Близько п’ятої ранку одному з правоохоронців вдалося додзвонитися до дівчини, вона повідомила, що знаходиться в Чернігові на одній із вулиць. Вже за декілька хвилин її підібрав екіпаж патрульної поліції та доставив додому.
 
Донька зізналася батькам, що її ніхто не викрадав, весь цей час вона перебувала вдома в одного з друзів. Щоб довше погуляти з компанією та не йти додому, вона вигадала історію з викраденням.
 
Для з’ясування всіх обставин несправжнього викрадення дитини патрульні викликали співробітника сектора молодіжної превенції (колишня кримінальна міліція в справах дітей) Чернігівського відділу поліції.

garmata
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: