Завантаження ...
banner
banner

Святковим концертом відзначили соціальних працівників Ніжинського району

У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників Тож 4 листопада в Ніжинській музичній школі відбулись урочисті для працівників соціальної сфери Ніжинського району


У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників Тож 4 листопада в Ніжинській музичній школі відбулись урочисті для працівників соціальної сфери Ніжинського району. 

Цього дня на урочистостях були присутні представники управління соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду, територіального центру по обслуговуванню одиноких непрацездатних осіб, міськрайонного центру зайнятості, відділення фонду соціального страхування від нещасних випадків, відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та інші запрошені.
 
Напередодні професійного свята з найщирішими  вітаннями  з нагоди Дня працівника соціальної сфери України до присутніх звернувся голова Ніжинської районної ради Олег Бузун. 
 
Соціальні працівники щодня несуть тепло та гуманізм, допомогу та підтримку, забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту громадян, організації оплати і безпеки праці, нарахування пенсій та соціальних виплат. Про це говорив під час урочистостей перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак.

Почесними грамотами та подяками були нагороджені працівники соціальної сфери різних установ.  Особливу теплу атмосферу для всіх присутніх у залі подарували творчі колективи Ніжинського району.
































































 



За матеріалами
Організаційного відділу районної ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: