Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські спортсмени зайняли призові місця у змаганнях з бадмінтону

Недільного дня спортивний зал по вулиці Прилуцькій приймав учасників Кубку міста з бадмінтону. 34 учасники з Ніжина та Конотопа взяли участь у змаганнях з бадмінтону, які проходили серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат

Кубок міста з бадмінтону


Недільного дня спортивний зал по вулиці Прилуцькій приймав учасників Кубку міста з бадмінтону.

34 учасники з Ніжина та Конотопа взяли участь у змаганнях з бадмінтону, які проходили серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат.

Найбільш представницьким був чоловічий турнір, у якому взяло участь 11 спортсменів, а до фіналу пробилось через турнірну сітку чотири учасники. За перше місце боролися Юрій Шкарбан та Павло Глушко, а за третє - Сергій Карпусь та Юрій Мовчан.


Кубок міста з бадмінтону


Серед чоловіків перемогу святкував Юрій Шкарбан, другим став Павло Глушко, а третім - Сергій Карпусь.

Серед дев’яти учасниць у жіночому розряді перемогу завоювала Катерина Ялова, другу сходинку посіла Вікторія Сивуха, а третю - Ольга Ворона. Юнацький бадмінтонний турнір приніс перемогу Олександру Рідзелю (учню ЗОШ №1), срібло дісталося Олександру Костирко (представляв ЗОШ №4), Вадиму Набільському (ЗОШ №1) дісталася бронза.


Кубок міста з бадмінтону


Серед дівчат-бадмінтоністок перемогла Ольга Куликівська (ЗОШ №1), друге місце посіла Анастасія Сушко (ЗОШ №7), а третє місце - Поліна Бузун (ЗОШ №7).

Усі учасники Кубку міста з бадмінтону отримали задоволення від участі в змаганнях, а переможці та призери отримали нагороди від відділу з питань фізичної культури та спорту у вигляді спортивних медалей та грамот.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: