Завантаження ...
banner
banner

Представники центру зайнятості зустрілись з вихованцями соціального гуртожитку

Є у Ніжині соціальний гуртожиток - заклад для тимчасового проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Мета діяльності цього закладу - соціальна адаптація мешканців шляхом формування активної життєвої позиції


Є у Ніжині соціальний гуртожиток - заклад для тимчасового проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 Мета діяльності цього закладу - соціальна адаптація мешканців шляхом формування активної життєвої позиції, засвоєння норм та цінностей суспільства та їх підготовка до самостійного життя. Фахівці центру зайнятості добре знають багатьох жителів цього закладу. Адже більшості з них на три роки гуртожиток стає домівкою.
 
За три роки по кілька разів звертаються вони до центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні. На сьогодні там проживає 17 осіб: 14 з них працюють, 1 дівчина навчається, двоє перебувають в центрі зайнятості на обліку.
 
Напередодні свята працівників соціальної сфери колектив Ніжинського центру зайнятості, зібравши трохи одягу та продуктів харчування, навідав проживаючих у гуртожитку. Зустріч пройшла у невимушеній, доброзичливій атмосфері і була корисна для обох сторін. 
 
Молоді люди розповідали про своє життя, про плани на майбутнє. Дуже сподобалося складати резюме з використанням Конструктора резюме, проходити тестування. І дорослі, і молодь залишилися впевнені, що це не остання зустріч. 






 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: