Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська поліція викрила грабіжника, який спокусився на мобільний телефон

До поліції по допомогу звернулась мешканка Ніжина й повідомила, що коли вона ввечері поверталася додому, зловмисник відкрито заволодів її мобільним телефоном "Nokia"

Викрадення мобільного телефону

Фото з мережі Інтернет

До поліції по допомогу звернулась мешканка Ніжина й повідомила, що коли вона ввечері поверталася додому, зловмисник відкрито заволодів її мобільним телефоном "Nokia".

У ході оперативно-профілактичного відпрацювання Чернігівської області дільничні інспектори поліції встановили, що пограбування скоїв непрацюючий житель Ніжина, який до цього часу конфліктів із законом не мав.
Чолов’яга в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадений телефон він продав невстановленій особі, а виручені кошти витратив на власні потреби.
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
 
Зловмисник перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: