Завантаження ...
banner
banner

«Хата на тата»: Сашко Пельмень варив суп із сардин і молока та вчився етики в НДУ

У понеділок, 7 листопада, на каналі «СТБ» вийшла передача «Хата на тата». У ній брала участь родина Овчарик із Ніжина


У понеділок, 7 листопада, на каналі «СТБ» вийшла передача «Хата на тата». У ній брала участь родина Овчарик із Ніжина.

36-річний Олександр — місцевий перекупник автомобілів. У Ніжині його знають як Саню Пельменя. У передачі казав, що перші гроші заробив у восьмому класі, на 8 Березня. Купив букет квітів за рубля, а продав за півтора. Сподобалось. Довчився дев'ятий клас і пішов у бізнес.

Дружина, 29-річна Ірина, - домогосподарка. За освітою - перекладач з англійської мови. Донька Христина навчається у восьмому класі. П'ятирічний син Кирило — у дитсадку.

До шоу:




Змучена Ірина



Веселий Сашко

«Хата на тата» — телепередача, у якій маму відправляють на відпочинок, а чоловік тиждень виконує за неї всю хатню роботу. 

Ніжинське шоу вийшло веселим і цікавим. Ірина поїхала відпочивати в Батумі, у Грузію. Відвідувала спа-процедури, стрибала з парашутом, фотографувалася для колекції грузинського дизайнера одягу. А малий Кирилко бігав у магазин «Берізка» за пляшкою та співав шансон. 

У Сашка було чотири завдання: навчити Кирила орієнтуватися за годинником, підготувати доньку до олімпіади з математики, облаштувати дитячий майданчик у дитсадку, куди ходить Кирило, та навчитися гарних манер разом зі своїми друзями.

Спершу вирішив позайматися математикою з Христиною, згадував, що таке паралелограм, рівнобедрений трикутник. Хоча команда Христини не виграла, але завдання зарахували, бо все вивчила. Із Кирилом було трохи важче, але тато навчив його орієнтуватися в часі наступного дня. Набрав у пляшку борошна й у дворі малював годинник зі стрілками.

На лекцію з етики до НДУ пішов разом із друзям. Викладачем була Жанна Володченко, доцент кафедри соціальної педагогіки й соціальної роботи. Навчалися разом з іншими студентами три дні.

На екзамен хлопці прийшли з квітами для викладача. Олександр розповів, як повинен себе вести джентльмен і склав іспит на тверду «четвірку».

— Беру участь у багатьох міжнародних проектах. Коли почалася передача, дзвонили знайомі з різних куточків України. Навіть не думала, що стільки людей люблять «Хату на тата». Більше за все вразило, що Кирило купував горілку в магазині, — ділиться враженнями Жанна Михайлівна, викладач НДУ. — Коли були зйомки, до нас прийшла знімальна група. Декан звернулася до мене, бо я читаю предмет «Етика соціальної роботи».

Після шоу:


Щаслива


Закоханий

Наступного дня після виходу передачі знайомі кажуть: «У вас там все було за сценарієм». Ні. Все було спонтанно. Знімали й студентів, які проводили хлопцям лекцію. Це не показали в ефірі. Зйомки були три дні по дві години. Сашко - хлопець непоганий, хоча був трішки нахабний. І Бутік, його друг, теж хороша людина. Після зйомок подарувала Саші свою книжку «Основи конструктивного спілкування для батьків». Сподіваюся, Сашко зі своїм другом Бутіком її прочитають.

В останній день Олександр обдзвонив батьків із дитсадка, облаштували майданчик.

Ірину зустрічав із відпочинку в костюмі з метеликом, приніс квіти, попросив у дружини пробачення. Родина жодного разу не натиснула червону кнопку (якщо чоловік не може впоратись із завданням, натискає кнопку, приходить спеціаліст на допомогу). Виграли 30 тисяч гривень.

Зйомки шоу були в минулому році. Друг головного героя Олександр Рожок працює комбайнером у Дрімайлівці Куликівського району.

Тут поля потрібно обробляти, а в Ніжині друга Саньку Пельменя заморили, — казав у листопаді минулого року Рожок, сидячи в «Джон Дірі». — У передачі і я трохи засвітився. Але дружина відпустила зніматися тільки в перший день.

Юлія Семенець, тижневик «Вісник Ч» №45 (1592)


Читайте також: 
Родину з Ніжина показали в шоу "Хата на тата. Відео
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: