Завантаження ...
banner
banner

На Ічнянщині рятувальники звільнили транспорт із снігових заметів

Рятувальники Ічнянського району впродовж минулої доби тричі залучалися до надання допомоги з вивільнення транспортних засобів зі снігових заметів та під час ДТП


Рятувальники 23-ї державної пожежно-рятувальної частини Ічнянського району впродовж минулої доби тричі залучалися до надання допомоги з вивільнення транспортних засобів зі снігових заметів та під час ДТП, що трапилися внаслідок складних погодних умов на автошляхах Чернігівщини.

14 листопада о 10:30 на перехресті вул. Чернігівська - 8-го Березня, а о 19:06 по вул. Вокзальній в Ічні в снігові замети потрапили автомобілі Газель "ГАЗ-3302" та вантажівка "DAF". За допомогою буксирувального тросу пожежно-рятувальним автомобілем підвищеної прохідності вивільнили транспортні засоби.



15 листопада о 4:40 між селами Гмирянка та Ольшани Ічнянського району сталася ДТП за участі вантажного автомобіля "ЗІЛ-130" та "Merсedes Sprinter". У результаті зіткнення 29-річного водія "Merсedes" затисло конструкціями понівеченого автомобіля. 

До місця пригоди оперативно прибуло відділення 23-ї державної пожежно-рятувальної частини в складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки. За допомогою спеціального інструменту рятувальники провели комплекс невідкладних робіт та вивільнили постраждалого, після чого чоловіка в тяжкому стані каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до реанімаційного відділення Ічнянської районної лікарні. 



У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв автотранспортних засобів з проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної дистанції та швидкості руху, а також, по можливості, утриматися від поїздок на далекі відстані.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: