Завантаження ...
banner
banner

Як у нас все класно... або Звіт про роботу виконкому Ніжинської міської ради

Вчора на сайті Ніжинської міської ради був опублікований звіт виконавчого комітету про виконання плану роботи за друге півріччя минулого року. Редакція Mynizhyn.com вибрала головні тези даного звіту і пропонує вам з ними ознайомитися далі.

Вчора на сайті Ніжинської міської ради був опублікований звіт виконавчого комітету про виконання плану роботи за друге півріччя минулого року. Редакція Mynizhyn.com вибрала з бюрократичного тексту звіту головні тези і пропонує вам з ними ознайомитися далі.

Основні питання координації діяльності виконавчих органів ради-юридичних осіб, структурних підрозділів виконавчих органів ради та апарату її виконавчого комітету у другому півріччі 2014 року вирішувались виключно на принципах законності, розумності, ефективності та доцільності.
 
Усього у звітному періоді було проведено 21 засідання виконавчого комітету, в ході яких було прийнято та доведено до відома виконавців і зацікавлених осіб 182 рішення, та розглянуто 124 протокольні питання.
 
До виконавчого комітету міської ради за друге півріччя 2014 року надійшло 1997 заяв та звернень громадян.
 
Важливим досягненням у напрямку забезпечення стабільності і правопорядку у місті стало прийняття рішення щодо обмеження роботи торгівельно-розважальних закладів міста в нічний час.
 
Значна увага приділялась налагодженню співпраці з Громадською радою при виконавчому комітеті, представниками Народної ради Ніжинщини, місцевої Мобільної самооборони та інших громадських об’єднань та окремих громадян міста з активною громадянською та життєвою позицією. Представники таких об’єднань та груп постійно присутні на засіданнях виконавчого комітету міської ради та здійснюють функції зовнішнього громадського спостереженнями за процедурою розгляду питань та прийняття рішень виконавчим комітетом.
 
Загальна кількість запланованих організаційно-масових заходів - 217, в т.ч. з нагоди державних і професійних свят, урочистостей, пам’ятних дат - 99 заходів.

Нагадаємо, в році 365 днів

За звітній період міським головою проведено 115 виступів, інтерв’ю, прес-конференцій, відкритих звернень до громади міста на сторінках друкованих видань та офіційному сайті міської ради.
 
На виконання Постанови КМУ No 65 від 01.03.2014 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» структура бюджетних установ та штатна чисельність їх працівників утримуються в межах затверджених обсягів фінансових ресурсів міського бюджету на 2014 рік. Проведена оптимізація, затверджена нова структура, що привело до економії бюджетних коштів.
 
Станом на 01.01.2014 року по штатному розпису чисельність становила 99 одиниць, а фактично зайнятих посад було 89.  Станом на 01.01. 2015 року по штатному розпису чисельність становила 97 одиниць, а фактично зайнятих посад було 96. Фактичний фонд заробітної плати за 2014 рік становив 4898437,36 грн. у порівнянні з 2013 роком - 5023686,94 грн., що становить економію розміром 125248,58 грн.
 
Цікавим є те що кількість працівників збільшили, а зарплату зменшили?
 
Таким чином, враховуючи викладене, план роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради за ІІ півріччя 2014 року станом на 31 грудня 2014 року виконано у повному обсязі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: