Завантаження ...
banner
banner

Лише тисячу гривень становить матеріальна допомога сім'ям учасників АТО

На сайті Ніжинської міської ради повідомляється, що станом на 16 січня, до виконавчого комітету Ніжинської міської ради надійшло 463 звернення про надання матеріальної допомоги у розмірі 1000 грн. сім’ям осіб, які мобілізовані до лав Збройних Сил України,

На сайті Ніжинської міської ради повідомляється,  що станом на 16 січня, до виконавчого комітету Ніжинської міської ради надійшло 463 звернення про надання матеріальної допомоги у розмірі 1000 грн. сім’ям осіб, які мобілізовані до лав Збройних Сил України, з яких 439 родин вже отримали дану матеріальну допомогу за рахунок місцевого бюджету.

Також до виконавчого комітету міської ради надійшло 143 звернення про надання матеріальної допомоги у розмірі 300 (триста) грн. сім’ям осіб, які беруть участь в антитерористичній операції, на оплату комунальних послуг, з яких 66 сімей вже отримали дану матеріальну допомогу за рахунок місцевого бюджету.

 
При затвердженні міського бюджету на 2015 рік цільовими програмами і надалі передбачені кошти на виділення матеріальної допомоги для сімей осіб, які мобілізовані до лав Збройних Сил України.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: