Завантаження ...
banner
banner

Податківці застерігають - шахраї у Ніжинському районі

Ніжинська ОДПІ звертає увагу, що останнім часом у місті та районі активізували свою діяльність шахраї. Вони телефонують суб’єктам господарювання Ніжина та району від імені керівництва податкової інспекції з проханням надати фінансову допомогу


Ніжинська  ОДПІ  звертає увагу, що останнім часом у місті та районі активізували свою діяльність шахраї. Вони телефонують суб’єктам господарювання Ніжина та району від імені керівництва податкової інспекції з проханням надати фінансову допомогу.

Повідомляємо керівників підприємств та установ усіх форм власності, що такі звернення  є провокацією з боку невідомих осіб, які шахрайським способом намагаються отримати певні кошти та послуги, дискредитуючи працівників фіскальної служби.
Переконливо просимо у подібних випадках телефонувати до Ніжинської  ОДПІ  за номером: 3-18-76 або за телефоном «Довіри»: (0462) 668-522 та на сервіс «Пульс» - (044) 284-00-07. Інформацію також можна повідомити безпосередньо до відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернігівській області, звернувшись за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, буд. 11 каб. 208.

Ніжинська  ОДПІ  
                      
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: