Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині засудили киянина за жорстоке вбивство та знищення трупа

Прилуцька прокуратура підтримала державне обвинувачення в кримінальному провадженні щодо киянина у вчиненні ним умисного вбивства, нанесенні легких тілесних ушкоджень, придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів

Кримінал


Прилуцька прокуратура підтримала державне обвинувачення в кримінальному провадженні щодо киянина у вчиненні ним умисного вбивства, нанесенні легких тілесних ушкоджень, придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Чернігівської області.
 
Незважаючи на невизнання зловмисником своєї вини, прокурор надав колегії суддів беззаперечні, обґрунтовані та послідовні докази, що підтвердили висунуте обвинувачення в повному обсязі.

Так, у ході судового слідства встановлено, що в травні 2016 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем проживання пенсіонерки (1926 р.н.), умисно наніс їй численні удари по різним частинам тіла, спричинивши тілесні ушкодження, від яких вона померла на місці події.
 
Із метою приховування слідів вбивства, зловмисник знищив труп потерпілої шляхом спалювання тіла, а рештки кісток подрібнив та розкидав на присадибній ділянці.
 
Ухвалюючи рішення, суд врахував наданий прокурором комплекс доказів, зокрема щодо скоєння вбивства в умовах неочевидності, які визнав достатніми та погодився із принциповою позицією щодо призначення за вчинені злочини міри покарання наближеної до максимальної.
 
Вироком суду від 22.11.2016 обвинуваченого засуджено до 12 років позбавлення волі.


Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: