Завантаження ...
banner
banner

Олександр Кодола залучив 6,5 мільйони гривень на розвиток Ніжина

Під час сесії Ніжинської міської ради народний депутат України Олександр Кодола спільно з депутатами міськради обговорив хід виконання проектів, що реалізуються у місті за рахунок його депутатського фонду

Кодола


Під час сесії Ніжинської міської ради народний депутат України Олександр Кодола спільно з депутатами міськради обговорив хід виконання проектів, що реалізуються у місті за рахунок його депутатського фонду.

Цього року за ініцативою представника Ніжинщини у парламенті для розвитку соціальних проектів у місті з державного бюджету виділено 6,5 мільйонів гривень. Зокрема за ці кошти відбувається виконання програми депутата щодо будівництва дитячих майданчиків. 17 сучасних дитячих та спортивних майданчиків вже на стадії виготовлення і з’являться у місті Ніжині в грудні.
 
Найбільший об’єкт, який знаходиться в центрі уваги Олександра Кодоли – плавальний басейн у Ніжинській гімназії № 16.Він не працював вже багато років.
«Я взяв зобов'язання відновити роботу єдиного в Ніжині басейну. Цього року на його реконструкцію з мого депутатського фонду виділено 3 мільйони 800 тисяч гривень. Але завдяки прозорості при визначенні виконавця робіт вдалося зекономити понад 700 тисяч гривень», - відзвітував перед громадою Ніжина Олександр Кодола.
 
 Також 710 тисяч гривень направлено на реконструкції частини приміщень гімназії №16 в м. Ніжині під дитячий садочок.
Роботи з реконструкції басейну і дитячого садочка вже розпочаті.
 
«Моя команда разом з керівництвом міста інспектуватиме хід будівельних робіт. Важливо завершити ці роботи якісно та вчасно», - наголосив депутат.
Також у Ніжині за рахунок коштів з депутатського фонду буде закуплено обладнання та інструментарій для міської лікарні та пологового будинку, обладнання для загальноосвітніх шкіл, обладнання та сценічні костюми для Ніжинського міського будинку культури, а також меблі для Ніжинського медичного колледжу.
 
Крім того, депутат поінформував про використання коштів з його фонду, виділених на розвиток об’єктів інфраструктури Ніжинського району. За ці кошти сьогодні реконструюється районний Будинок культури у Талалаївці ( вартість робіт – 433 тисячі гривень) та реконструкції будівлі Безуглівськолї загальноосвітньої школи з облаштуванням дитячого садка (вартістю робіт - 1 мільйон 111 тисяч гривень). Також в селах району встановлять за рахунок фонду встановлять 7 дитячих майданчиків. А ще буде закуплено обладнання та інструментарій для Центральної районної лікарні, медичних та навчальних закладів району на 537 тисяч гривень. А вся сума інвестицій у розвиток соціальних об’єктів району складає 2 мільйони 570 тисяч гривень.
 
Олександр Кодола також поділився із ніжинськими депутатами і представниками громадськості планами щодо інвестицій в розвиток Ніжинщини на наступний рік. За попередньою домовленістю із Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом депутатський фонд буде збільшено майже в двічі. Зараз Олександр Кодола розглядає різноманітні проекти, які йому пропонують представники ніжинської громади. Наприклад, одним із них є облаштування сучасного футбольного поля для Ніжинської дитячої спортивної школи.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: