Завантаження ...
banner
banner

Аліна Лещенко з НДУ стала кращою студенткою Чернігівщини

24 листопада у міському Палаці культури «Хіміки» відбувся Чернігівський етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України-2016»

Аліна Лещенко


24 листопада у міському Палаці культури «Хіміки» відбувся Чернігівський етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України-2016». 

За звання «Кращого студента (комплексна характеристика)» змагалися: Марія Бадай – Чернігівський національний технологічний університет (ЧНТУ), Дмитро Точоний – Чернігівський національний педагогічний університет ім. Т.Г.Шевченка (ЧНПУ ім.. Т. Г. Шевченка), Аліна Лещенко – Ніжинський державний університет ім. М.Гоголя (НДУ ім.. М. Гоголя).

У ході конкурсної програми було нагороджено переможців різних номінацій. У чотирьох з п’яти перемогу здобули студенти Чернігівського національного технологічного університету, а саме: «Кращий студентспортсмен» – Дар’я Рожнятовська, «Кращий студент – науковець» – Богдан Цеков, «Кращий студентмедійник» – Марія Стронська, «Кращий студент–аналітик» – Альона Жабинська. А в номінації «Кращий студент-громадський діяч» перемогу отримала – Олександра Порада, студентка Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя.

Аліна Лещенко

Для комплексної характеристики конкурсна програма складалася з 4-х частин: відео презентація учасника в воєму ВНЗ, конкурс талантів, «Мій feed back – кращий!» – запитання учасникам від журі та конкурс групи підтримки.

Конкурс перевершив всі очікування, учасники гідно представили свої вузи. Атмосфера в залі до останнього моменту була дуже хвилюючою. Першою з конкурсантів виступала Марія Бадай з ЧНТУ, у неї був запальний танок з хлопцями в касках. Претендентка з НДУ ім. М Гоголя Аліна Лещенко вразила всіх своєю граціозністю та гнучкістю в сольному танку. Дмитро Точоний з ЧНПУ ім. Т. Г. Шевченка представив глядачам та суддям майже театральну виставу в гумористичному жанрі.
 
Наймасовішою та найпалкішою підтримкою вразив журі Чернігівський національний технологічний університет.


Аліна Лещенко


Переможцем у ключовій номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» стала студентка 2-го курсу Ніжинського державного університету ім. М.Гоголя - Аліна Лещенко, яка вразила журі харизмою, впевненістю та танцями. Вона й представлятиме Чернігівську область на Всеукраїнському етапі.

У ході програми конкурсу глядачі спостерігали не тільки за палкою битвою, а ще й отримували насолоду від пісочної анімації Маргарити Таішевої, авторської пісні участника "Х-фактора" та "Голосу країни" Ігоря Хоніна, зворушливої гри на скрипці Світлани Бондибаєвої, захоплюючої гри на роялі Валентина Гута. Напружену атмосферу суперництва розвіяла своїм виступом КВН команда "Опасные гуси".

Усі учасники й переможці отримали подарунки за свою плідну роботу від спонсорів: кінотеатру "MULTIPLEX", магазину "AppGrade", розважального центру "Game Buster", туристичного клубу «Бідняжка», мережі ресторанів "Мамамія", торговельної марки "Бон-Буассон", нічного клубу "Градецького", а також букети квітів від Дмитра Любенка. До подарунків спонсорів також приєдналася Всеукраїнська молодіжна громадська організація « Студентська Республіка». 

Аліна Лещенко

Аліна Лещенко

Аліна Лещенко

Аліна Лещенко

Аліна Лещенко

Аліна Лещенко

Аліна Лещенко

Аліна Лещенко


Читайте також: "Позитивчик" взяв участь у танцювальному чемпіонаті в Києві
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: