Завантаження ...
banner
banner

Ви передали свої показники в РЕМ?

Наприкінці жовтня постало питання про так звані «донарахи» в квитанціях за електроенергію. Тоді повідомлялося, що донарахування – це плата за період від дати зняття останніх показників до кінця місяця

Ти вже передав свої показники, РЕМ, РЭС


Наприкінці жовтня  постало питання про так звані «донарахи» в квитанціях за електроенергію. Тоді повідомлялося, що донарахування – це плата за період від дати зняття останніх показників до кінця місяця, наприклад, показники знімались 20 жовтня - донарахування зроблено з 20 по 31 жовтня. 

Надалі ситуація мала бути вирівняна за рахунок фактичних показників лічильника в останні дні календарного місяця. Якщо ж фактичні показники за цілий місяць не передані в РЕМ, то знову буде застосовано механізм донарахування.
 
Тобто, хто бажає, щоб в РЕМі порахували електроенергію за листопад за фактичними показниками, має передати показники лічильника протягом 29 листопада – 1 грудня.
 
Передати показники можна за телефонами:
 - 5-28-53 
- 7-12-74

Якщо цього не зробити, то платіжка за електроенергію буде сформована на основі даних від контролера (вони ходять як і раніше) плюс донарахування, тобто плата від дати зняття показників до  останнього дня місяця (нараховується автоматично на основі фактичних споживань)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: