Завантаження ...
banner
banner

Учні гімназії №3 завітали до вихованців дитячого будинку-інтернату

29 листопада, напередодні Міжнародного дня інвалідів, учні Ніжинської гімназії №3 завітали в гості з благодійним концертом до вихованців Ніжинського дитячого будинку-інтернату

Ніжинський дитячий будинок-інтернат


29 листопада, напередодні Міжнародного дня інвалідів, учні Ніжинської гімназії №3 завітали в гості з благодійним концертом до вихованців Ніжинського дитячого будинку-інтернату.

Гімназисти підготували яскраву концертну програму, запальні танцювальні номери «Варенички» (4-В клас, хореограф Вергун І.В.), «Круче всех» та «Не танцуй» (постановка п’ятикласниці Ковтун А.) у виконанні учнів 5-А класу, що зірвали шквал бурхливих оплесків у присутніх у залі глядачів. Пісні у виконанні семикласниці Жені Куніциної «Дощик» та «Всеселі маляри» у виконанні Дарини Моїсеєнко та Вероніки Колташової не лишили нікого байдужими. 
 

Ніжинський дитячий будинок-інтернат


Наприкінці концертної програми гімназійний менеджмент на чолі з ії педагогом-організатором Павловою А.М. підготував вихованцям інтернату креативні подарунки - цукерки з побажаннями, які роздали всім присутнім.

Не залишились осторонь від благодійного заходу і батьки учениці 5-А класу Кіри Давидової, які привезли дітям солодощі.


Ніжинський дитячий будинок-інтернат


Класовод 4-В класу – Пархоменко Н.Ю та 5-А класу Динька С.В. активно допомогали в організації заходу.

Діти спілкувалися з вихованцями інтернату та пообіцяли обов'язково приїхати наступного року, адже вже більше 10 років учні гімназії щороку відвідують інтернат із благодійними концертами. 


Ніжинський дитячий будинок-інтернат


Педагог – організатор Павлова А.М.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: