Завантаження ...
banner
banner

Хочете побути в ролі святого Миколая? Це просто!

Ми завершили приймати дитячі малюнки в рамках акції "Лист Святому Миколаю". Нам приємно відзначити, що ми отримали 26 листів від дітей різного віку, серед них колективний лист від старшої групи дитячого садку №1, а також лист від учнів 2-Б класу школи №7


Ми завершили приймати дитячі малюнки в рамках акції "Лист Святому Миколаю". Нам приємно відзначити, що ми отримали 26 листів від дітей різного віку, серед них колективний лист від старшої групи дитячого садку №1, а також лист від учнів 2-Б класу школи №7. Всі малюнки та листи будуть розміщені на сайті.

Отже, ми закликаємо дорослих не бути байдужими, та здійснити чиюсь мрію. Тільки уявіть, як приємно буде дитині отримати подарунок від Святого Миколая, які незабутні емоції ви відчуєте, зробивши дитину або кількох дітей щасливими.

Коли ви вирішете стати для когось Святим Миколаєм, то звертайтесь до редакції за телефоном 3-13-82, або 097-02-308-08, ми допоможемо вам зв’язатись з обраною дитиною та вручити їй подарунок. Інформація про вручення подарунка за вашою згодою буде висвітлена на сайті.





Старша група дитячого садку №1








Учні 2-Б класу ЗОШ №7






Аня Шумал



Фінь Анна



Скрипка Анастасія



Крупенко Денис




Довгаль Данило



Пономаренко Дарина



Шинкаренко Ангеліна



Андрущено Міша


Корнілова Ліза




Крупенко Данило



Яременко Аліна



Лісовець Катерина





Денис Єрмоленко





Юрій Жданюк




Марина Жданюк



Бережна Влада





Глущенко Анастасія



Манько Марія




Постол Катерина


Топіха Ольга




Чернишова Злата 




Щербина Владислава

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: