Завантаження ...
banner
banner

Нагадуємо ще раз: салюти в Ніжині заборонені!

У зв’язку зі скаргами окремих мешканців житлових будинків та з наближенням новорічних і різдвяних свят, міська влада ще раз інформує про тимчасову заборону використання піротехнічних виробів на території Ніжина

Заборона феєрверків


У зв’язку зі скаргами окремих мешканців житлових будинків, поблизу яких розміщуються розважальні заклади та з наближенням новорічних і різдвяних свят, міська влада ще раз інформує керівників кафе та мешканців міста, що з урахуванням складної суспільно – політичної обстановки в державі рішенням виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 22.08.2014р. №189 тимчасово заборонено використання піротехнічних виробів (салютів, феєрверків та інших) на території Ніжина.

Контроль за виконанням заходів з обмеження використання піротехнічних заходів покладено на Ніжинський відділ поліції ГУ національної поліції України в Чернігівській області.
 
Керівництво міста просить керівників підприємств ресторанного господарства, нічних клубів, дискотек і приватних підприємців міста, які надають послуги з відпочинку громадян, з реалізації піротехнічних виробів із порозумінням віднестись до діючого рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: