Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці зможуть отримати інформацію про час руху автобусів прямо на зупинках

Протягом цього тижня бригадою робітників КП “ВУКГ” на зупинках громадського транспорту буде встановлено нові та сучасні дорожні знаки

Дорожні знаки


Протягом цього тижня бригадою робітників КП “ВУКГ” на зупинках громадського транспорту буде встановлено нові та сучасні дорожні знаки. Ці знаки належать до групи інформаційно-вказівних знаків та мають назву “Пункт зупинки автобуса” з номером 5.41.1, а також таблички з розкладом руху.

Усього буде встановлено 25 знаків на різних маршрутах автобусів, а саме на зупинках вулиць: Космонавтів, Поліклініка (2 шт.), Цегельний завод, Ніфар, Амосова, Шепелівська, пл. І.Франка (3 шт.), Козача, Вокзал (2 шт.), Заводська, Незалежності (2 шт.), Василівська (2 шт.), Колгоспна, КСП Надія, Сільмаш, Міськлікарня (3 шт.) та Овдіївська. Усі знаки мають світловідбивальні функції, що дуже важливо в темну пору доби.

Частково знаки буде змонтовано на стовпи ліній електропередач, а де вони відсутні - буде встановлено та забетоновано нові стовпи спеціально під ці знаки. Наразі роботи тривають по встановленню на існуючі електроопори а коли температура на вулиці дозволить, то буде виконуватись монтаж нових стовпів.
 
Комунальники повідомляють, що уже найближчим часом люди, які користуються громадськім транспортом, зможуть отримати інформацію про час руху автобусів прямо на зупинці.


Дорожні знаки  Дорожні знаки

Дорожні знаки  Дорожні знаки

Дорожні знаки  Дорожні знаки




Унєніж

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: