Завантаження ...
banner
banner

За скільки в Ніжині можна відгуляти корпоратив?

Наближаються новорічні свята і для багатьох колективів важливим є питання, де святкувати новорічний корпоратив. Хтось вибрав собі кафе,а хтось тільки вирішує де буде святкувати


Наближаються новорічні свята і для багатьох колективів важливим є питання, де святкувати новорічний корпоратив. Хтось вибрав собі кафе, а хтось тільки вирішує де буде святкувати.

Крім того, дехто з ніжинців планує святкувати Новий рік не вдома, а в кафе. Тож, ми заодно вирішили дізнатися, де і за скільки можна відсвяткувати прихід Нового року.

Відзначимо, що ціни на корпоратив, зазвичай, залежать від обраного меню.
 
«Жемчужина» - ціна на корпоратив від 200 гривень. Новорічна ніч – 400 гривень, обіцяють святкову програму і новорічні декорації.
«Золотий ключик» - корпоратив від 200 гривень, святкування новорічної ночі обійдеться в в 400 гривень. Буде святкова програма, дискотека
Кафе «Театральне» - корпоратив в середньому 250-240 гривень, така ж ціна в новорічну ніч. На Новий рік обіцяють святкову програму з дискотекою.
«Фаворит» - корпоратив від 200 гривень.
«Анастасія» - також корпоратив від 200 гривень.
«Рибацький хутір» -корпоратив обійдеться в середньому  250 гривень, за святкування новорічної ночі доведеться віддати в 500 гривень з людини. На Новий рік обіцяють святкову програму з ведучим та дискотеку.
«Хрещатик 24» - ціна залежно від меню,але в середньому можна розраховувати на 280 гривень з людини. Святкування новорічної ночі обійдеться в 350 гривень.
https://mynizhyn.com/catalog_company_579.html «Автостоп» - щодо корпоративну, то можна розраховувати на 200 гривень з людини. За новорічну річ доведеться віддати 300-320 гривень
«Боївка» -корпоратив обіцяють від 150 гривень. Новий рік можна відсвяткувати за 400 гривень. Сюди входить меню та святкова програма
"Гангстер паб" – корпоратив від 250 гривень з людини. Обіцяють безкоштовне караоке
«Автограф» - корпоратив в середньому може обійтись 200-250 гривень, відгуляти новорічну ніч можна за 500 гривень. Буде святкова програма, тамада, конкурси. 
"Шоколад" - За корпоратив доведеться заплатити в середньому 250-270 гривень.
«Глорія» - корпоратив обійдеться в 270-300 гривень з людини, практично всі дні для корпоративу вже зайняті. Святкування новорічної ночі буде коштувати 450 гривень з однієї людини.
«Едем» - корпоратив також буде залежати від меню, в середньому можна розраховувати на 200 гривень, святкування Нового року в кафе буде коштувати 450 гривень.
«Космос» - В Новорчіну ніч вхід до 00.00 - 50 грн, після 00.00 - 100 гривень. Мінімальне замовлення - 100 гривень.


Варто додати, що в деяких кафе більшість дат для святкування корпоративу вже заброньовані.

Контактні телефони вищеназваних закладів можна знайти в нашому розділі "Каталог компаній"


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: