Завантаження ...
banner
banner

Фреймут як чупакабра. Ніхто її не бачив, але всі про неї говорять

Темою номер один в інформаційному просторі Ніжина останніх кількох днів був можливий приїзд Ольги Фреймут. Почалось все в четвер зранку з повідомлення одного з сайтів про те, що в Ніжин можливо приїде Ольга Фреймут

Темою номер один в інформаційному просторі Ніжина останніх кількох днів був можливий приїзд Ольги Фреймут.

Почалось все в четвер зранку з повідомлення одного з сайтів про те, що в Ніжин можливо приїде Ольга Фреймут.
Протягом четверга і п’ятниці це активно обговорювалось в соцмережах. 

Неодноразово хтось із користувачів повідомляв про те, що Ольгу із знімальною командою бачили то в третій школі, то в десятій, згадували пологовий будинку, міську лікарню і т .д. От тільки фото з інспектором Фреймут так ніде і не з’явилось.

Натомість всі школи міста так чи інакше чекали Фреймут і вже в четвер в деяких школах відбувалося активне прибирання. 
 
Додамо, що сама ведуча на сторінці в Інстаграм дев’ятого грудня написала, що вона знаходить в Києві на зйомках передачі «На ножах».


Варто зазначити, що інформація про можливий приїзд Ольги Фреймут з’являлася ще восени. Тоді говорили про те, що хтось  з ніжинців написав лист в редакцію «Інспектора Фреймут» і столичні телевізійники обов’язково приїдуть у Ніжин.

Пізніше з’явився новий привід для приїзду відомої телеведучої– Ніжин переміг у конкурсі «Сім чудес України», і Ольга Фреймут, саме тому повинна була відвідати Ніжин. Але вона все не їхала.
Будемо чекати.

Ярослав Дигал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: