Завантаження ...
banner
banner

Французька асоціація шукає юні таланти

Якщо Ви зайняли в 2015 або 2016 рр. перше місце на обласних конкурсах або були переможцями всеукраїнських та міжнародних фестивалів, тоді цей конкурс для Вас

Фото з мережі Інтернет


Якщо Ви зайняли в 2015 або 2016 рр. перше місце на обласних конкурсах або були переможцями всеукраїнських та міжнародних конкурсів чи фестивалів, тоді цей конкурс для Вас. Асоціація "Люба Лор'Україна" ("Liouba Lorr'Ukraine") має на меті сприяти та допомогати культурним обмінам між Лотарингією та Україною.

Уже 16 років вона приймає та розвиває партнерські стосунки з танцювальними, цирковими та музичними школами з усіх регіонів України. На свій фестиваль «Посмішки України» асоціація запрошує до Франції кожного року 45 юних артистів з кращих українських шкіл. Для турне 2017 року шукають 3-х юних співаків, музикантів або талановитих артистів, які супроводжували б трупу танцюристів у Франції в липні місяці.

Умови участі :
 у конкурсі можуть брати участь юні співаки, музиканти та артисти віком до 19 років, які зайняли в 2016 чи 2015 рр. перше місце на обласних конкурсах або були переможцями всеукраїнських чи міжнародних конкурсів та фестивалів. Копії отриманих дипломів додаються до поданої заявки на участь у конкурсі.

Репертуар : у репертуарі співаків та музикантів повинні бути традиційні українські пісні та музичні твори.
 
Відбірковий тур: кожний кандидат має виконати перед журі в сценічному костюмі 2, максимум 3 твори. Рекомендується кандидатам урізноманітнити твори, які будуть виконані перед журі. Може проводитися попередній відбір за поданими заявками та дипломами, якщо кількість кандидатів перевищуватиме 20 осіб.
 
ДУЖЕ ВАЖЛИВО. Кандидати будуть оцінюватися за 3 критеріями:

- якість вокального чи музичного виступу (/10 балів);

- оцінювання костюму та вміння триматися на сцені (/5 балів);

- можливість гармонійного включення номера в концерт, який буде представлений у Франції (/5 балів).

Саме тому виконавці повинні звернути увагу на те, щоб представлений ними номер міг бути поєднаним з традиційними українськими танцями.
 
Відзнака: 3 найкращих кандидата буде запрошено до Франції в липні 2017 року. Усі витрати по проїзду та проживанню асоціація "Люба Лор'Україна" повністю бере на себе. Протягом перших 2-х тижнів переможців будуть приймати французькі сім'ї на доброчинних засадах. Потім вони братимуть участь у 10 безкоштовних концертах в Лотарингії.

У цей період 3 найкращих конкурсантів знайомляться з Францією та її надбаннями. Вони будуть в складі трупи проживати в інтернаті та брати участь в усіх заходах, організованих для них.
 
Заявка на участь : відбір кандидатів для участі в конкурсі буде здійснюватися безпосередньо через представника асоціації в Ніжині. Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно надіслати на електронну пошту свої відео або аудіозаписи або звертатися за інформацією по телефону.
 
Контакти: Асоціація "Люба Лор'Україна" - Людмила Копенкіна, mila-@bigmir.net 

Контактний телефон: +38 097 728 83 68
 
Конкурс «Україна має талант - 2017" вібудеться в кінці січня 2017 р. в Чернігові.
 

Копенкіна Людмила Олександрівна

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: