Завантаження ...
banner
banner

Цієї ночі в Ніжині горіли Volkswagen та "Жигулі"

14 грудня о 03:24 до Служби порятунку "101" у м. Ніжин надійшло повідомлення про те, що біля будинку 34 по вулиці Незалежності виникло загоряння легкового автомобіля "Volkswagen Golf"

Пожежа, ДСНС


14 грудня о 03:24 до Служби порятунку "101" у м. Ніжин надійшло повідомлення про те, що біля будинку 34 по вулиці Незалежності виникло загоряння легкового автомобіля "Volkswagen Golf". 

До місця пригоди за 6 хвилин прибув черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. На той момент внаслідок теплового впливу вогонь охопив розташований поруч автомобіль "ВАЗ-2106". Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу о 03:34 було локалізовано, а о 03:44 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено автомобіль "Volkswagen Golf" та салон "Жигулів".
 
Окрім того, 3 грудня о 07:07 у Прилуках до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля "Skoda Octavia", що знаходився в приватному гаражі по вул. Боброва. Оперативно на місце події прибуло два відділення рятувальників 12-Державної пожежно-рятувальної частини у складі 6 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки. За допомогою пінного пожежного ствола вогнеборці о 07:17 локалізували, а о 08:25 остаточно ліквідували загоряння. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено автомобіль та майно господарів, яке знаходилося в гаражі. 

Ймовірною причиною виникнення пожеж в обох випадках послужило коротке замикання електромережі автотранспортних засобів.

Пожежа, ДСНС

Пожежа, ДСНС

Пожежа, ДСНС

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: