Завантаження ...
banner
banner

Юні дзюдоїсти зайняли призові місця на чемпіонаті Києва

Оновлено.
11 грудня в приміщенні легкоатлетичного манежу Київської школи вищої спортивної майстерності (КШВСМ) відбувся Відкритий чемпіонат з дзюдо серед юнаків та дівчат 2005-2006 р.н.

КДЮСШ


11 грудня в приміщенні легкоатлетичного манежу Київської школи вищої спортивної майстерності (КШВСМ) відбувся Відкритий чемпіонат з дзюдо серед юнаків та дівчат 2005-2006 р.н.

Серед близько 300 учасників вихованці Ніжинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи здобули "золото", "бронзу" та "срібло".

Результати вихованців Ніжинської КДЮСШ:

Максим Худолій - І місце (вагова категорія 46 кг); Максим Момот - ІІ місце (вагова категорія 46 кг); Дмитро Назаренко - ІІ місце (вагова категорія 50 кг); Антон Єрманов - ІІІ місце (вагова категорія 35 кг).

Редакції mynizhyn.com вдалось поспілкуватись із юними чемпіонами. 


КДЮСШ


Дмитрові Назаренку - 11 років, дзюдо він займається з 6 років. Навчається в ЗОШ №2, тренується в гімназії №16. Як зізнався нам юний спортсмен, дзюдо йому дуже подобається. Батьки підтримують бажання дитини займатися спортом, любов до дзюдо ж успадкував від 16-річного брата, Вадима Назаренка, який є чотирьохкратним чемпіоном України. Через успіхи брата-дзюдоїста батьки вирішили віддати хлопчика на тренування. За словами Дмитра Назаренка, спочатку він не хотів займатися цим видом спорту, але потім запалився, і це стало навіть його улюбленим заняттям. 

Близько року тому хлопчик зайняв I місце з дзюдо на міжнародному турнірі в Києві. 11 грудня цього року здобув "срібло" на Відкритому чемпіонаті. В арсеналі Дмитра близько 26 "золотих", "срібних" та "бронзових" медалей, хоч своїми результатами вихованець Ніжинської КДЮСШ не любить вихвалятися та соромиться. Мрія хлопчика - отримати чорний пояс та стати майстром спорту з дзюдо. 


КДЮСШ


Максимові Момоту - 11 років. На дзюдо ходить із 6 років. Бажання займатися дзюдо виникло завдяки мамі, яка записала хлопчика на тренування. Відразу цей різновид спорту так сподобався Максимові, що він з великим інтересом займається ним до сих пір та хоче присвятити цьому своє життя. Любов до спорту також передалася від брата, який є чемпіоном України з футболу.

У 2005 та 2006 рр. Максим займав призові місця у Відкритому чемпіонаті області з дзюдо в Ніжині та Києві. 11 грудня хлопчик отримав "срібло". Максим також захоплюється футболом та любить сидіти за комп'ютером. Мрія юного чемпіона - стати хорошим спортсменом та прославляти Україну на міжнародних змаганнях. 

Як бачимо, Ніжинська КДЮСШ - багата на талановиту молодь та популяризує спорт в усіх його проявах. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: