Завантаження ...
banner
banner

Субсидію бачиш? - Ні - Я теж, але вона є

В редакцію mynizhyn.com звернулась жителька селища Лосинівка і розповіла про про проблеми з призначенням субсидії. Здавалося б, ну які можуть бути проблеми з субсидією? Подав декларацію та заяву, і все, чекай допомоги від держави


В редакцію mynizhyn.com звернулась жителька селища Лосинівка і розповіла про про проблеми з призначенням субсидії. Здавалося б, ну які можуть бути проблеми з субсидією? Подав декларацію та заяву, і все, чекай допомоги від держави. 

Але як виявилось не все так просто
 
Суть ситуації: сім’я подала документи на субсидію наприкінці вересня, але від тоді від районного управління соціального захисту не отримали ніякої інформації. У листопаді і  грудні, навіть учора 14 грудня,  люди зверталися в соцзахист, і їм відповіли, що треба чекати, а документи цієї сім’ї, подані у версні, зараз знайти не можуть, проте колись знайдуть.  
 
Ми спробували дізнатися з власних джерел чи вищеназваний випадок є одиничним. Виявилось, що не всі жителі Лосинівки ще отримали повідомлення про призначення субсидії. Хтось  подавав документи у вересні, а вже на початку листопада отримав повідомлення про призначення субсидії, хтось ще її не отримав.
 
За коментарем ми звернулись до начальника районного управління праці та соціального захисту населення Олександра Шевчуна. Він повідомив, що субсидія призначається поступово, тобто можливо, що люди звернулися за субсидією у вересні, але призначать її пізніше, наприклад в грудні, але  за жовтень та листопад.

Начальник управління соцзахисту запевнив нас, що хвилюватися не слід, субсидію призначать всім, хто її потребує, а документи на субсидію не губляться. Чи так це, покаже час. Сподіваємося на краще і слідкуємо за ситуацією.

Ярослав Дигал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: