Завантаження ...
banner

У Ніжині вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС щорічно відзначається в Україні 14 грудня - у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС


День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС щорічно відзначається в Україні 14 грудня - у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.  

На урочистому мітингу біля пам’ятного знаку «Дзвони Чорнобиля» міська влада, депутати міської ради, керівники комунальних установ, начальники управлінь та громадськість міста привітали наших земляків-чорнобильців зі святом, вшанували пам'ять померлих ліквідаторів квітами та хвилиною мовчання.
 
За активну життєву позицію, мужність і героїзм, вагомий особистий внесок у справу захисту українського народу від наслідків найбільшої техногенної катастрофи сучасності та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, було також нагороджено Грамотами виконавчого комітету Ніжинської міської ради членів Ніжинської міської організації «Союз. Чорнобиль. Україна».













Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: