Завантаження ...
banner
banner

Псевдоподатківці вимагають грошей від підприємців Чернігівщини

Днями підприємцям Чернігівщини телефонували невідомі особи, які представилися керівними працівниками Державної фіскальної служби (ДФС) в області та пропонували перерахувати кошти

Псовдоподатківці


Днями підприємцям Чернігівщини телефонували невідомі особи, які відрекомендовувалися керівними працівниками Державної фіскальної служби (ДФС) в області та пропонували перерахувати кошти. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Чернігівській області.

Дзвінки надходили з таких номерів: 095-847-40-24, 099-798-17-08 та 050-976-85-27. Зловмисники для більшої достовірності використовують новітні технології, зокрема можливості програми Viber.

Відділ внутрішньої безпеки Головного управління ДФС в області попереджає, що такі дії зловмисників спрямовані на вирішення їхніх власних питань і дискредитацію працівників фіскальних органів.

Податківці просять при отриманні подібних пропозицій або інформації про факти зловживання з боку працівників фіскальної служби невідкладно повідомляти за номером телефону довіри: (0462) 668-522.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: