Завантаження ...
banner
banner

Двоє москвичів влаштували на Чернігівщині подвійну ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 грудня, на 6 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ о 19 год. 12 хв. Про це повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА


Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 грудня, на 6 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ о 19 год. 12 хв. Про це повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

З’ясувалось, що водій автомобіля «BMW-530» (мешканець  Москви), рухаючись в напрямку с. Кіпті Козелецького району, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем «KIA CEED», під керуванням іншого мешканця м. Москва, який рухався в попутному напрямку.
 
Внаслідок зіткнення водій автомобіля «KIA CEED» виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив зіткнення з автомобілем «FORD TRANSIT».
 
В результаті пригоди пасажири автомобілів «KIA CEED» та «FORD TRANSIT» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Козелецької центральної районної лікарні, водій автомобіля «KIA CEED» отримав тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовився.

val.ua

По темі: 
У жахливій аварії загинула жінка-водій
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: