Завантаження ...
banner
banner

Рибінспектора, підозрюваного у вбивстві ніжинського рибалки, шукають через газету

Обласна прокуратура через газету центральних органів влади викликає підозрюваного Віктора Назаренка ознайомитися з матеріалами кримінального провадження

Фото з мережі Інтернет


Обласна прокуратура через газету центральних органів влади «Урядовий кур’єр» викликає підозрюваного 56-річного Віктора Назаренка ознайомитися з матеріалами кримінального провадження.

Колишнього рибінспектора «Чернігіврибохорони» звинувачують відразу в трьох злочинах: за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство), ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) та ст. 365 (перевищення службових повноважень). Справа тягнеться третій рік, бо підозрюваний переховується від слідства. Через це, за ухвалою суду, було проведене спецрозслідування за його відсутності.

Першого вересня 2014 року на річці Дніпро між селами Пустинки та Мньов Чернігівського району рибалив 55-річний Олександр Верба з Ніжина. Там він зустрівся з двома рибінспекторами. Вербу поранили в груди. Третього вересня він помер у лікарні. Кажуть, перед смертю розповів дружині, хто стріляв.
 
Та відразу нікого не затримали. Спочатку Назаренко так розхвилювався, що підскочив тиск. Він потрапив до Чернігівської міськлікарні №3. Охорони до нього слідчий не приставив. Невдовзі Назаренко поїхав лікуватися, начебто до столиці. І зник.
 
18 вересня 2014 року рибінспектора оголосили в міжнародний розшук. 29-го він поштою прислав на роботу заяву про звільнення за згодою сторін. До цього Назаренко 20 років працював у рибоохороні.


Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №50 (1597)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: