Завантаження ...
banner
banner

Українські рятувальники отримали китайську спецтехніку. Перепаде і ніжинському авіазагону

Спеціальний авіаційний загін в Ніжині має отримати китайську спецтехніку з числа переданої Україні у рамках міжурядової угоди з урядом Китаю

ДСНС, авіаційний загін

Фото з facebook Арсена Авакова

Спеціальний авіаційний загін в Ніжині має отримати китайську спецтехніку з числа переданої Україні у рамках міжурядової угоди з урядом Китаю. Про передачу Державній службі з надзвичайних ситуацій інженерної та автомобільної техніки повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков традиційно на сторінці у Facebook. 

«Дякуємо за проект технічної допомоги спеціальною технікою рятувальникам ДСНС України від уряду Китаю», – заявив міністр.
 
За його словами, українські рятувальники прийняли від китайської сторони 25 одиниць інженерної та автомобільної техніки, 32 комплекти спеціального устаткування і запчастин на суму 50 млн юанів (понад 185 млн грн).
 
Аваков пояснив, що техніка призначена для проведення аварійно-рятувальних робіт і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
Техніку направлять до територіальних підрозділів ДСНС, Міжрегіонального центру швидкого реагування (Ромни, Сумська область) і Спеціального центру швидкого реагування Києва і Дрогобича, Спеціального авіаційного загону в Ніжині, навчального центру оперативно-рятувальної служби в Мерефі (Харківська область) та Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр ДСНС України».

ДСНС, авіаційний загін

ДСНС, авіаційний загін

newvv.net
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: