Завантаження ...
banner
banner

У Прилуках тепер можна замінити посвідчення водія за 30 хвилин у новому сервісному центрі

21 грудня у Прилуках відкрився новий сервісний центр МВС. Тут заміна посвідчення водія займатиме близько 30 хвилин, а реєстрація авто - від 2 до 3 годин. У центрі також працюватиме екзаменаційний клас для складання іспитів на право керування транспортними засобами


21 грудня у Прилуках відкрився новий сервісний центр МВС. Тут заміна посвідчення водія займатиме близько 30 хвилин, а реєстрація авто - від 2 до 3 годин. У центрі також працюватиме екзаменаційний клас для складання іспитів на право керування транспортними засобами.

Про це повідомили в РСЦ МВС в Чернігівській області.
 
У нових сервісних центрах МВС можна отримати послуги колишніх МРЕВ, але тепер якісно, зручно та незалежно від місця реєстрації. Центр оснащений електронною чергою та веб-камерами, які дозволяють переглядати завантаженість центру в режимі реального часу, обслуговуватимуть громадян спеціально підготовлені адміністратори.
 
«Це вже десятий новий центр в Україні. Одночасно обслуговуватимуть громадян 9 адміністраторів. У центрі зможуть надавати понад 100 послуг за день. Передбачені усі зручності для відвідувачів: від достатньої кількості паркувальних місць до дитячого куточка та приємного візуального оформлення. А також є можливість лишити свою оцінку якості наданих послуг та побажання. Це дозволить нам моніторити роботу центру та особисто кожного працівника», – коментує перший заступник директора Головного сервісного центру МВС Сергій Гончаров.

До кінця року нові центри також відкриються у Донецькій та Рівненській областях.
 
Адреса нового сервісного центру МВС у м. Прилуки: вул. Індустріальна, 6.

 Розклад роботи: вівторок – п’ятниця з 9:00 до 18:00, субота з 9:00 до 16:45. Новий сервісний центр МВС для зручності громадян працює без обідньої перерви.

Неділя та понеділок – вихідні дні.









val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: