Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині браконьєри полюють на лосів

Порушників правил полювання стає все більше. Лише за декілька днів затримано 11 порушників правил полювання та складено 11 протоколів про адміністративні правопорушення


Порушників правил полювання стає все більше. Лише за декілька днів затримано 11 порушників правил полювання та складено 11 протоколів про адміністративні правопорушення.

Про це повідомили у Державній екологічній інспекції у Чернігівській області.
               
Так, 18 грудня до екологів надійшло повідомлення про те, що з лісу на територію с. Радомка Семенівського району зайшов поранений браконьєрами лось, вогнепальне поранення було несумісне з життям тварини. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Семенівського відділення поліції. Наразі по факту браконьєрства відкрито кримінальне провадження, особи порушників встановлюють.

Також, у мисливських угіддях Ніжинського району виявлено факт незаконного добування трьох лосів біля села Дуболугівка, рештки яких було виявлено на одному з подвір’їв зазначеного села. На місці працювала слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції. По факту браконьєрства відкрито кримінальне провадження. Особи порушників та причетних до незаконного добування лосів встановлюють.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: