Завантаження ...
banner
banner

В Білорусі послушниця жорстоко вбила настоятельку монастиря з Чернігівщини

У Білорусі 5 січня скоєно вбивство настоятельки Cвято-Ксеніевского монастиря Російської Православної Церкви ігумені Василіси. Про це повідомляється на сайті Білоруської православної церкви

Ігуменя Василіса

Ігуменя Василіса


У Білорусі 5 січня скоєно вбивство настоятельки Cвято-Ксеніевского монастиря Російської Православної Церкви ігумені Василіси. Про це повідомляється на сайті Білоруської православної церкви.

У скоєнні жорстокого вбивства підозрюється 29-річна громадянка Казахстану. Її тимчасово поселили в монастирі. Із текста повідомлення випливає, що вона кілька разів вдарила настоятельку ножем. 

"Протягом її перебування в монастирі зазначався психічний розлад молодої жінки, який і став причиною її страшного вчинку", - йдеться в коментарі церкви.
 
Загибла ігуменя Василиса (Ведмідь) народилася 10 березня 1949 року в місті Сосниці, Чернігівської області. Закінчила історичний факультет Чернігівського педагогічного інституту, викладала в школі. З 2001 року стала послушницею мінського Єлисаветинського жіночого монастиря, потім прийняла чернечий постриг. З 2004 року несла послух ігумені Ксеніевского жіночого монастиря в селі Барань Борисівського району Мінської області.
 
Поліція з'ясовує обставини цього вбивства.

ТСН
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: