Завантаження ...
banner
banner

Морози в Ніжині відступають, - повідомляють синоптики

У Ніжині ще сніжитиме, проте з 11 січня температура не опускатиметься нижче 8 градусів морозу. Найскладніший погодний період для українців вже минув

Прогноз погоди


У Ніжині ще сніжитиме, проте з 11 січня температура не опускатиметься нижче 8 градусів морозу. Найскладніший погодний період для українців вже минув.

За інформацією sinoptik.ua, протягом сьогоднішнього дня, 10 січня, у Ніжині буде триматися хмарна погода. Протягом усього дня буде йти дрібний сніг, який ввечері посилиться. Температура коливатиметься від -8º до -5º.

У середу, 11 січня, протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура -8-5º.
 

Прогноз погоди

 


12 січня в Ніжині сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Вночі йтиме сніг. Вранці він посилиться, але до вечора повинен припинитися. Протягом дня температура коливатиметься від -7º до -4º.

13 січня протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура -6-4º.

14 січня протягом дня погода буде похмурою. Вранці очікується дрібний сніг, удень він посилиться, а ближче до вечора йому на зміну прийде дрібний дощ. Температура коливатиметься від -4 до +2º.

15 січня з ранку й до самого вечора в Ніжині небо буде вкрите хмарами. Вночі та вранці очікується дрібний сніг. Температура коливатиметься від -4 до 0º.


Прогноз погоди



Як повідомляє Укргідрометцентр, сьогодні температура протягом дня коливатиметься від -5 до -7º. Вітер північно - східний 7-12 м/c.

Вночі 11 січня температура -6 -8º, вдень -3-5º. Вітер східний 7-12 м/с.

12 січня вночі температура -6-8º, вдень -3-5º. Вітер південно-західний 7-12 м/с.

13 січня вночі температура -8-10º, вдень -3-5º. Вітер південно-західний 3-5 м/с вночі та 5-10 м/с вдень. 

Вночі 14 січня температура -8-10º, вдень -3-5º. Вночі вітер південно-західний 3-8м/с, а вдень північно-західний 7-12 м/с. 


Прогноз погоди

Прогноз погоди

Прогноз погоди

Прогноз погоди

Прогноз погоди

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: