Завантаження ...
banner
banner

Через куріння загинув 30-річний чоловік

15 січня о 22:00 до Служби порятунку "101" Городнянського району надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Кусеї, що за 40 кілометрів від районного центру


15 січня о 22:00 до Служби порятунку "101" Городнянського району надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Кусеї, що за 40 кілометрів від районного центру.

За викликом до місця пригоди прибуло відділення державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. На момент прибуття рятувальників вогнем був охоплений житловий будинок та поруч розташована господарча будівля.

Рятувальники о 23:00 локалізували пожежу, а о 23:40 остаточно її ліквідували. В ході гасіння в одній з кімнат помешкання вогнеборці виявили тіло 30-річного господаря помешкання без ознак життя. Ймовірною причиною трагедії послужила необережність загиблого під час куріння.
 
У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, особливо після вживання алкоголю, ретельно гасить недопалки й сірники.

Управління ДСНС України у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: